Senior Adviseur

Giulietta Marani
Rol

Adviseur, Projectmanager en Relatiemanager

"Ik werk in de rol van adviseur, projectmanager en relatiemanager aan projecten waar innovatie, leren en hergebruik centraal staan. Vaak op het thema Veiligheid. Project Aanpak Fraude draagt bijvoorbeeld innovatieve methoden en technieken aan om de huidige aanpak van ID-fraude en adresgerelateerde fraude binnen de overheid aan te vullen of te verbeteren. Daarvoor halen we ideeën uit de markt en de overheid zelf, bijvoorbeeld via een Hackathon Aanpak Fraude.

"Iedere dag delen ICTU’ers werkbare oplossingen, talent en kennis: met collega’s, binnen hun netwerk en met hun opdrachtgevers."

De rol hebben van verbinder, dat is wat me aanspreekt aan werken bij ICTU. Ik geloof dat organisaties zich alleen opnieuw kunnen uitvinden als ze uitwisseling van zowel werkbare oplossingen, talent als kennis nastreven. Buiten hun eigen comfort zone. Geïnspireerd door anderen.

In de rol van adviseur, projectmanager en relatiemanager werk ik samen met verschillende organisaties en breng ik iets wat al werkt bij één organisatie (maar nieuw is voor een andere organisatie) elders. En dat doe ik niet alleen. Iedere dag delen ICTU’ers werkbare oplossingen, talent en kennis: met collega’s, binnen hun netwerk en met hun opdrachtgevers."