Frank Niessink

Rol
Foto Frank Niessink

 

Kwaliteitsmanager

“Als kwaliteitsmanager help ik ICTU software met de juiste kwaliteit te realiseren. ICTU ontwikkelt software voor haar opdrachtgevers sinds 2010 op een agile wijze. De kwaliteit van de software, en van het softwareontwikkelproces, bewaken we met een geautomatiseerd kwaliteitssysteem. Hierdoor hebben we bijna real-time inzicht in de kwaliteit en kunnen we bijsturen voordat er grote problemen ontstaan.

Mijn werk bestaat uit het bewaken van de kwaliteit van de projecten met behulp van ons kwaliteitssysteem, het ondersteunen van de teams bij het verbeteren van de kwaliteit en het onderhouden en actualiseren van ons kwaliteitssysteem en onze kwaliteitsstandaarden.

“Wat me aanspreekt bij ICTU is de informele, maar sterk op innovatie en kwaliteit gerichte cultuur.”

ICTU is een prettige organisatie om in te werken. Wat me vooral aanspreekt in ICTU is de informele, maar sterk op innovatie en kwaliteit gerichte cultuur. Dat merk je aan de aandacht voor verbetering en de toepassing van nieuwe technieken. Omdat ik daar graag voor langere tijd aan bijdraag ben ik, na een tijd bij ICTU te zijn gedetacheerd, dan ook bij ICTU in dienst getreden.”