Open sollicitatie

Vacature

Senior bedrijfsjurist  

Heb je ruime ervaring als senior bedrijfsjurist, ben je helemaal in je element in een dynamische projectorganisatie? Heb je hart voor de publieke zaak, en een brede juridische kennis? Dan komen we graag met jou in contact. Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op met Monique Bergmans via monique.bergmans@ictu.nl.
Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen.  

Inkoopadviseurs  

Heb je ervaring als inkoopadviseur, en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving, dan is ICTU misschien de organisatie die jij zoekt. Wil je meer informatie of heb je interesse? Neem dan contact op met Monique Bergmans via monique.bergmans@ictu.nl.
Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen.

Project-/Programmamanagers

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact op met Bastiaan Garnier, Hoofd Project- en Programmamanagement via bastiaan.garnier@ictu.nl.
Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen.

Tijdelijke detachering

We zijn altijd op zoek naar talent. We staan ook open voor een tijdelijke detachering-constructie vanuit je huidige werkomgeving naar ICTU. Ben je geïnteresseerd om bij ICTU te komen werken? Laat je cv en motivatie achter.

I-Trainee

Ben je als I-trainee bij de overheid aan de slag? En een uitdagende werkplek voor de toekomst aan het verkennen? Bekijk dan eens de vijf redenen om bij ICTU te werken.

Meer weten?