ICTU als werk- en opdrachtgever

Hugo Butter en Tom Moesker

Over ICTU

ICTU staat overheden bij met het invullen en verbeteren van de digitale dienstverlening met ICT. Als advies- en projectenorganisatie maken wij het werk van overheden makkelijker, efficiënter en beter. Wij werken voor de overheid, en sámen met de overheid doen we het voor Nederland. Omdat we bij ICTU geloven dat mensen de beste overheid verdienen. Dat maakt werken bij ICTU leuk, boeiend én relevant.

Veel overheden, burgers en bedrijven gebruiken producten die bij ICTU zijn gerealiseerd. Denk aan DigiD, Overheid.nl, Staatscourant online en het Burger Service Nummer.

Onze medewerkers

Bij ICTU werken rond de 700 enthousiaste en gedreven medewerkers, met een kern van eigen professionals en een grote flexibele schil. We werken in enkele tientallen projecten, vanuit verschillende domeinen en voor verschillende overheden. Werken bij ICTU betekent dat je kunt bijdragen aan oplossingen voor actuele complexe maatschappelijke vraagstukken waarbij eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd.

Onze cultuur

ICTU vormt een innovatieve, informele, creatieve en pragmatische werkomgeving. We hebben een open en informele cultuur waar kwaliteit en innovatie hand in hand gaan. Een ICTU-er werkt met veel plezier en gedrevenheid aan projecten met maatschappelijke toegevoegde waarde.

Onze locatie

Onze (hybride) thuisbasis is ons kantoor in Den Haag aan de Wilhelmina van Pruisenweg 104, bij NS-station Laan van NOI.