Overslaan en naar de inhoud gaan

Podcast ICTU - Informatieveilig gedrag

Publicatie 11 mei 2021

Welkom bij de tweede podcast in de serie 'ICTU 20 jaar'.

In deze podcastserie vertellen verschillende experts over hoe wordt samengewerkt aan een betere digitale overheid. Dilemma's, inzichten en ervaringen uit de praktijk komen aan bod.

Op 11 april 2021 werd ICTU 20 jaar, een mooie aanleiding om bij stil te staan en te kijken naar hoe wordt samengewerkt aan die betere digitale overheid.

In deze tweede podcast uit de serie 'ICTU 20 jaar' gaat het ook over die digitale overheid, en dat gaat vaak ook over verandering, verandering in processen die ook aanpassing van gedrag van mensen vragen. Hoe kun je die nou succesvol laten zijn? Datzelfde geldt voor het verbeteren van de informatieveiligheid, een belangrijk en actueel onderwerp dat in het merendeel van de verkiezingsprogramma's aan bod komt. Hoe kun je nou zorgen dat dit landt in de praktijk?

In deze podcast gaat het over dit onderwerp, informatieveilig gedrag en dan specifiek in het zorg domein. Met bijdragen van Nanja Appel, Eline Steenhuisen en host Sanne Giesen van ICTU. Ook Karin van Dort neemt deel aan het gesprek. Karin is als privacy officer bij zorginstelling Dichterbij betrokken bij het project Informatieveilig gedrag in de zorg.

Meer over dit project en over de Wegwijzer die naar aanleiding van dit project is gepubliceerd, leest u in het artikel 'Van weten naar doen'.

Beluister ook de eerste podcast in de serie 'ICTU 20 jaar' over datagedreven zoeken naar stemlocaties.

Veel luisterplezier met onderstaande podcast! 

Het transcript is binnenkort te downloaden.

Meer weten?

Reactie toevoegen

Laat een reactie achter