Overslaan en naar de inhoud gaan

ICTU Café on screen - minicollege Jeroen van den Hoven

Publicatie 19 feb 2021
Hier kunt u het minicollege met Jeroen van den Hoven terugkijken.

Drieluik ICTU Café on screen

Op 17 november, 1 december en 19 januari organiseerde ICTU drie online minicolleges. Focus in deze minicolleges: Hoe kunnen innovaties en technologische ontwikkelingen bijdragen aan de oplossing van huidige vraagstukken in de samenleving? Vanuit anders kijken en anders denken? En hoe kunnen wij daar als overheid (nu al) mee aan de slag? Deze online Cafés borduurden voort op de thematiek van de Inspiratiemiddag van 24 september 2020 'The future fast forward'.

Minicollege Jeroen van den Hoven

Op 19 januari rondden we het drieluik af met een bijdrage van Prof. dr. Jeroen van den Hoven. In dit minicollege gingen we in op de vragen hoe kunnen innovaties en technologische ontwikkelingen bij kunnen dragen aan de oplossing van huidige vraagstukken in de samenleving. En we keken naar hoe het ontwerpen vanuit publieke waarden daaraan kan bijdragen en hoe we dit aan kunnen pakken.

Jeroen van den Hoven is verbonden aan de TU Delft als professor of Ethics and Technology en wetenschappelijk directeur of the Delft Design for Values Institute.

Meer weten?

Reactie toevoegen

Laat een reactie achter