Overslaan en naar de inhoud gaan

RADIO lanceert eerste e-learning module

Nieuws 12 jun 2019

De RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) lanceert op 20 juni haar eerste e-learning module ‘De impact van digitalisering’. Door e-learning kun je leren waar en wanneer het jou uitkomt.

Deze module is de eerste van een reeks van zeven die de komende weken online zal komen op it-academieoverheid.nl.

Waar gaat de eerste e-learning module over?

In de module ontdek je wat er verandert door technologische ontwikkelingen en leer je wat technologie concreet voor jou kan betekenen en hoe technologie jouw werk makkelijker, leuker en nog beter kan maken.

De impact en kansen van technologie

Laat jij je planning afhangen van Buienradar of heb jij geen probleem met een spontane regenbui tijdens het fietsen? Parkeer jij nog zelf in of maak je gebruik van de parkeer-assistent? Zie je technologie als kans of noodzakelijk kwaad? In een foto-expositie verbeelden we hoe technologie de wereld verandert, organisaties verandert en daarmee hoe we werken.

In de geest van deze ontwikkeling beseft ook RADIO dat het tijd is voor de volgende stap in haar aanbod. In dat kader lanceren we tijdens de opening van de expositie onze eerste e-learning module.

De expositie is van 20 juni tot 5 juli in het Atrium op de begane grond in het gebouw van de Ministeries van BZK en JenV. Directeur-Generaal Overheidsorganisatie Marieke van Wallenburg opent de expositie.

Bron: bericht van RADIO. Zie ook de website van RADIO.

ICTU en RADIO

Ook ICTU levert een bijdrage aan de modules op dit onderwerp in het aanbod van RADIO, binnenkort meer hierover.

 

 

Reactie toevoegen

Laat een reactie achter