Overslaan en naar de inhoud gaan

François Vis in e-learning module RADIO over Innovatie

Nieuws 01 aug 2019

RADIO, de RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid, heeft een aantal e-learning modules over de impact van digitalisering gepubliceerd. Aan de zesde module 'What's next' over innovaties, werkte François Vis van ICTU mee.

Technologie verandert de wereld, organisaties én hoe we werken. We kunnen niet meer zonder technologie. Het maakt allang deel uit van ons dagelijks leven. Het wordt steeds sneller verweven in ieder aspect van ons werk en leven. Denk bijvoorbeeld aan de spraakherkenning op je mobiele telefoon, automatische vertaling, buienradar en de navigatie in je auto. Wie parkeert er beter in? Jij of de parkeer-assistent in je auto? Voor hoe lang nog?

RADIO wil laten zien hoe nieuwe technologie werken bij de Rijksoverheid leuker, makkelijker en nog beter kan maken via e-learning modules. Om toegang tot de modules te krijgen, kunt u via de website van RADIO een account aanmaken.

'What's next'

In deze zesde module gaat het over de snelheid van technologische innovaties en trends en hoe u een inschatting kunt maken welke trends relevant worden voor uw vakgebied.

Meer informatie over deze zesde e-learning module met François Vis (ICTU) vindt u op de website van RADIO.

Reactie toevoegen

Laat een reactie achter