ICTU Magazine januari 2018

magazine 11 jan 2018

Over deze editie

In deze editie aandacht voor het thema architectuur, over hoe Flevoland met visualisaties werkt aan een digitaliseringsslag, en gesprekken met Bob te Riele en Jan van Driel over de inzet van lesmodules NORA en GDI. Daarnaast een artikel over de publicatie Grip op Software en een bericht over het ICTU Nieuwjaarscafé van 16 januari 2018. Veel leesplezier!

11 jan 2018

Visualisatie helpt Flevoland bij digitaliseringsslag

Hoe krijg je bestuur, directie en politiek mee in een proces waarbij het digitaliseren van je producten en diensten centraal staat?

Lees bericht
11 jan 2018

Publicatie paper 'Grip op Software'

Grip op Software (GROS) is een onderzoeksproject dat ontstaan is uit een samenwerking tussen ICTU en de Universiteit Leiden.

Lees bericht
Stedelijke infrastructuur
11 jan 2018

Inkijkje in de GDI

In de lesmodule ‘Introductie GDI’ wordt een inkijk gegeven in de generieke digitale infrastructuur van de overheid. Daarnaast is er ook een lesmodule over de NORA.

Lees bericht
11 jan 2018

Een taal die iedereen verstaat

Een gesprek met een van de deelnemers aan de NORA lesmodule, Bob te Riele, expert Informatievoorziening bij de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG).

Lees bericht

Inschrijven Magazine

Meld u aan voor het ICTU Magazine, en ontvang regelmatig nieuws en inspiratie over ontwikkelingen in de digitale overheid.