Magazine

In ICTU Magazines leest u nieuws en artikelen over het werken aan een betere digitale overheid.

Magazine 13 jul 2022

Over deze editie

In deze editie een interview met Tim Faber (BZK) en Sylvia Kuilboer (ICTU) over de Interbestuurlijke Datastrategie (IBDS), en een artikel over ontwikkelingen rond digitalisering in Europa met Menno Gmelig Meijling en Xander van der Linde (ICTU). Beide onderwerpen kwamen aan bod tijdens een ICTU Summer Café (4 juli). Daarnaast een nieuwe ICTU Podcast over XR en ander nieuws. Een goede zomer gewenst!

Magazine 29 apr 2022

Over deze editie

In deze editie aandacht voor vijf jaar ICTU Kwaliteitsaanpak en hoe dat werkt in het programma Verbeteren Reisdocumentenstelsel van de RvIG. Daarnaast artikelen over hoe enterprise architectuur agile werken kan versterken, en over ontwerpen vanuit publieke waarden. Veel lees- en kijkplezier!

Magazine 10 dec 2021

Over deze editie

In deze editie aandacht voor ‘Samenwerken als één overheid’, ‘Publieke waarden en digitale ethiek’, en een terugblik op het ICTU Inspiratiefestival. Inclusief alle replays, om nog eens rustig terug te kijken. Daarnaast een podcast over datagedreven werken met Rebecca Moody (EUR) en ICTU-experts, en kort ander nieuws. Veel lees- en kijkplezier!