Overslaan en naar de inhoud gaan

Week van de API - 30 november tot en met 4 december

Evenement

Van 30 november tot en met 4 december organiseren ICTU en Kennisplatform API de Week van de API (application programme interfaces).

Beeld bij de Weel van de Api

Iedere dag presenteren zij een nieuw college over het maken en toepassen van API’s, gevolgd door een live Q&A. Op 3 december ben je bovendien van harte welkom bij de API talkshow waarin gasten uit binnen- en buitenland je meenemen in actuele ontwikkelingen.

In een digitale samenleving waar veel digitale diensten eenvoudig met elkaar moeten kunnen samenwerken, helpen application programme interfaces (API’s) ontwikkelingen versnellen. Een API werkt als een digitale stekkerdoos die applicaties met elkaar verbindt. Zo kan je er gemakkelijker diensten op ontwikkelen.

Op 3 december ben je bovendien van harte welkom bij de API talkshow waarin gasten uit binnen- en buitenland je meenemen in actuele ontwikkelingen.

Wat is er allemaal te beleven deze week?

In maar liefst zes colleges passeren diverse onderwerpen rond API's de revue. En op 3 december praten we je in de API Talkshow bij op nationale en internationale ontwikkelingen. Je vindt de workshopbeschrijvingen hieronder. Schrijf je in, dan houden wij een 'stoel' voor je vrij!

Bekijk het volledige programma online.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan vast aan via deze link.