Overslaan en naar de inhoud gaan

ICTU Inspiratiemiddag 2020

Evenement

Op 24 september vindt de volgende ICTU Inspiratiedag plaats. De vijfde editie inmiddels, waarin de overheid van nu en van de toekomst centraal staat. Een bijzonder event dit keer, met een speciaal middagprogramma, en online te volgen.

THE FUTURE FAST FORWARD’
De overheid van nu en overmorgen

Een middag waarin de ‘fast forward’ ontwikkelingen in de (digitale) technologie in relatie tot maatschappelijke vraagstukken aan de orde komen. En waarin aandacht is voor de ‘pauze knop’, met vragen over de rol van de overheid en de digitale menselijke maat.

Centraal staan de vragen: hoe kunnen innovaties en technologische ontwikkelingen ons inspireren om anders te kijken naar de ‘wicked problems’ van nu en de toekomst? Om zo bij te dragen aan de oplossing ervan? En wat betekent dit voor de overheid?  

Het inhoudelijke online programma start om 14.30 uur en duurt tot uiterlijk 16.45 uur. Plenaire inspiratiesessies, breaks en (digitale) ontmoeting wisselen elkaar af.   

Het programma wordt op dit moment verder ingevuld. Kijk voor actuele informatie op de programma-pagina.

N.B. Deelname aan de online Inspiratiemiddag vindt plaats op uitnodiging, en is bedoeld voor overheidsrelaties. Meer informatie of een uitnodiging ontvangen? Stuur een bericht naar communicatie@ictu.nl.

Bekijk de impressie van de Inspiratiedag 2019!