Overslaan en naar de inhoud gaan

ICTU Inspiratiefestival op 4 november 2021

Evenement

Op 11 april werd ICTU 20 jaar, een mooie gelegenheid om bij stil te staan en vooral: om verder vooruit te kijken en samen te werken aan een betere digitale overheid.

Vanaf april organiseren we in dit jubileumjaar 2021 meerdere momenten om samen met collega's en relaties werkzaam binnen de overheid verder vooruit te kijken en kennis te delen over het werken aan die betere digitale overheid, met het motto 'Beyond 2021 - let’s create (y)our future’.

Inspiratiefestival 4 november

'Beyond 2021 - let’s create (y)our future’

Op 4 november 2021 is er een ICTU Inspiratiefestival met dit motto. Rekening houdend met de coronamaatregelen op dat moment, en online te volgen.

Naast een plenair deel bestaat het programma op die dag uit twee tracks. Met inspiratiesessies, waarin we verder weg kijken (Beyond 2021) en met verdiepingssessies, waarin we kennisdelen uit de overheidspraktijk van nu. Daarnaast is er het nodige online te beleven, van festival ‘acts’ tot VR-sessies, en natuurlijk is er gelegenheid om elkaar virtueel te ontmoeten.

Het inhoudelijke online programma wordt op dit moment verder ingevuld.
Actuele informatie over het programma wordt steeds vermeld op onze website.

Deelname aan dit online Inspiratiefestival is bedoeld voor collega’s en relaties binnen de overheid. Voor een impressie van eerdere Inspiratiebijeenkomsten, bekijk de replay van de online Inspiratiemiddag 2020.

Meer informatie? Stuur een bericht naar ICTU Inspiratiefestival@ictu.nl.