Overslaan en naar de inhoud gaan

ICTU Café on screen - Special op 13 april 2021

Evenement

Op 11 april bestaat ICTU 20 jaar, een mooie gelegenheid om bij stil te staan en vooral: om verder vooruit te kijken en samen te werken aan een betere digitale overheid. Dat doen we gedurende dit jubileumjaar op meerdere momenten.

Zo organiseren we op 13 april weer een ICTU Café on screen, dit keer een Special, van 16.00 tot 17.00 uur. Bedoeld voor collega's werkzaam binnen de overheid. Deelname vindt plaats op uitnodiging.

Filosoof en cabaretier Paul Smit verzorgt tijdens deze sessie een voordracht met inhoud én met een knipoog: hoe vergaat het ons brein in deze tijden, welke patronen of effecten zien we vanuit neurowetenschappelijk perspectief op ons gedrag, hoe gaan we om met toenemende digitalisering?

Wilt u meer informatie? Of heeft u (nog) geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een berichtje naar ictucafe@ictu.nl ovv 13 april 2021.

Beyond 2021!

Vanaf april 2021 organiseren we meerdere activiteiten om samen met collega's en relaties werkzaam binnen de overheid verder vooruit te kijken en samen te werken aan een betere digitale overheid: 'Beyond 2021'! Houd dus de evenementen op deze website in de gaten.