Overslaan en naar de inhoud gaan

ICTU Café on screen 17 november - Joost Broekens

Evenement

Het eerste ICTU Café uit een drieluik.

Met een bijdrage van Joost Broekens (Phd), universitair docent Affective Computing aan het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS) van de Universiteit Leiden, en medeoprichter en CTO van Interactive Robotics.

Zijn onderzoek omvat computational modeling van emotie (stemming, beoordeling, toegepast in games, robots en agents, en theoretisch), mens-robotinteractie en Reinforcement Learning.

On screen minicolleges

Focus in deze drie minicolleges: Hoe kunnen innovaties en technologische ontwikkelingen bijdragen aan de oplossing van huidige vraagstukken in de samenleving? Vanuit anders kijken en anders denken? En hoe kunnen wij daar als overheid (nu al) mee aan de slag? Deze online Cafés borduren voort op de thematiek van de Inspiratiemiddag van 24 september.

Centraal in de voordracht van Joost Broekens op 17 november - van 16.00 tot uiterlijk 16.45 uur - staat de vraag: Hoe kunnen innovatie en technologische ontwikkelingen omtrent robots bijdragen aan oplossingen rond actuele vraagstukken in de Zorg en het Onderwijs?

Doelgroep en deelname

De ICTU Cafés zijn bedoeld voor collega's binnen de overheid. Wilt u graag deelnemen, stuurt u dan een e-mailbericht naar ictucafe@ictu.nl.