Overslaan en naar de inhoud gaan

ICTU Café 19 januari 2021 (online)

Evenement

Het eerste Café van dit jaar, een nieuwjaarscafé dus. Tijdstip: van 16.00 tot 16.45 uur, online.

Bij de start van dit nieuwe jaar maken we het drieluik rond dat startte op 17 november met een bijdrage van Joost Broekens en het vervolg op 1 december met Marlies van Steenbergen.

Centrale vraag in deze drie minicolleges: Hoe kunnen innovaties en technologische ontwikkelingen bijdragen aan de oplossing van huidige vraagstukken in de samenleving? Vanuit anders kijken en anders denken? En hoe kunnen wij daar als overheid (nu al) mee aan de slag? Deze online Cafés borduren voort op de thematiek van de Inspiratiemiddag van 24 september.

Op 19 januari ronden we deze serie af met een bijdrage van Jeroen van den Hoven, waarin we ingaan op bovenstaande vraag, en de vragen die Joost Broekens en Marlies van Steenbergen eerder meegaven, en waarin we natuurlijk vooruitkijken naar de toekomst.

Jeroen van den Hoven is verbonden aan de TU Delft als professor of Ethics and Technology en wetenschappelijk directeur of the Delft Design for Values Institute.

Wilt u meer weten of zich aanmelden? Stuur dan een bericht naar ictucafe@ictu.nl. Kunt u niet deelnemen maar wilt u wel de replays bekijken van de minicolleges? Stuur ook dan even een berichtje naar ictucafe@ictu.nl.