Dienstenoverzicht

De samenleving digitaliseert steeds verder, en dat heeft grote impact. Ook op u als overheidsorganisatie. Hoe kunt u hier het beste op inspelen? Met welke innovaties moet u rekening houden? En hoe kunt u het digitale domein inzetten bij de aanpak van actuele maatschappelijke vraagstukken? 

Bij ICTU helpen we overheidsorganisaties met uiteenlopende uitdagingen rondom digitalisering. Of het nu gaat om het verbeteren van uw bestaande processen, het ontwikkelen van nieuw beleid of het innoveren van uw dienstverlening. We ondersteunen bij het doorvoeren van veranderingen en het opzetten en begeleiden van ICT-programma’s, het ontwikkelen van software, het uitvoeren van (architectuur)toetsen en het doen van onderzoek. Daarbij geldt: niet één traject is hetzelfde. Daarom leveren we altijd maatwerk. Zo werken we samen met u aan een betere digitale overheid.

Onze aanpak

ICTU werkt voor alle overheden en kent een grote diversiteit aan opdrachten: van advies, architectuurdefinitie en business-analyse tot en met het ontwikkelen, onderhouden en structureel doorontwikkelen van software. Onze diensten zijn onderverdeeld in vier thema's die gezamenlijk onze aanpak vormen. Per thema bieden we verschillende diensten die we op basis van uw vraagstuk kunnen inzetten. 

Dienstenoverzicht

Via onderstaande linkjes leest u meer informatie per dienst.

Verkennen en analyseren

Voorbereiden en plannen

Realiseren en implementeren

Monitoren en evalueren

U kunt dit overzicht ook als twee compacte visuals downloaden.

Meer weten?