Sessie 'Beyond Europe' ICTU Inspiratiefestival 4 november 2021

Publicatie 24 nov 2021
De opname van de online sessie 'Beyond Europe' tijdens het ICTU Inspiratiefestival op 4 november 2021.

Sessie 'Beyond Europe' tijdens het ICTU Inspiratiefestival 4 november 2021, met het motto Beyond 2021, let's create [y]our future.

Een panelgesprek om met elkaar eens in de toekomst te kijken aan de hand van de ontwikkelingen vanuit Europa. Daar wordt voortvarend gewerkt aan de vraagstukken waar we ook Nederland mee bezig zijn. Specifiek richten we de blik op de toekomst voor een Europese eID met eWallet. Begin deze zomer hoorden we in de serie ICTU Europa Caf├ęs vers van de pers vanuit de Europese Commissie al het een en ander aan beelden hierover. In deze sessie verkennen we deze toekomst met Giulietta Marani, programmadirecteur - Digicampus, Johann Scheurs, enterprise architect - DUO en Freek van Krevel, coordinating specialist identity documents - RVIG. Tafelhosts zijn Menno Gmelig Meijling en Xander van der Linde (ICTU).

Meer lezen over het online ICTU Inspiratiefestival van 4 november 2021, of uitzendingen van Inspiratiefestival terugkijken? Bekijk dan de terugkijkpagina van het ICTU Inspiratiefestival.

Meer weten?

Reactie toevoegen

Laat een reactie achter